TERMENI SI CONDITII

UTILIZATORUL reprezintă persoana care acceseaza site-ul, care a acceptat termenii şi condiţiile prezentului site.
UTILIZAREA site-ului, informaţiile publicate pe site sunt informaţii de interes general despre jado.ro, produsele comercializate de acesta, cât şi alte informaţii considerate de jado.ro ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. JADO INOVATIV MARKETING SRL  este deţinătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra site-ului, respectiv asupra designului şi conţinutului acestuia. UTILIZATORUL are obligaţia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Jado, prevăzute de legislaţia în vigoare.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conţinut al website-ul www.jado.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea jado sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de e-mail: [email protected]

Garanţia produselor

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru: www.jado.ro , beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Produsele au termenul de valabilitate inscripţionate pe etichetă.

Informaţii despre produs

Ne străduim să redăm cât mai exact culoarea produselor afişate pe site, însă culoarea pe care o vedeţi dumneavostră depinde de monitorul utilizat şi de setările acestuia. NU suntem responsabili pentru posibilele diferenţe de culoare între cea afişată pe monitorul dumneavoastră şi cea a produsului. De asemenea, toate pozele produselor şi toate paletele de culori/nuanţele aferente sunt din sursa furnizorului autorizat al fiecărui brand în parte. Producătorul fiecărui brand în parte este răspunzător pentru eventualele diferenţe de nuanţe dintre produsele expuse on-line sau produsele de catalog şi produsele din realitate. De asemenea, există poze ale produselor realizate în studiourile noastre de fotografie ( studiourile jado.ro ), poze pentru care ne asumam toată răspunderea.

Ne rezervăm dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezintă urmatoarele: produse testate, fără etichete intacte, cu sigilii rupte, şterse ori desprinse, produse “atinse” sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgârieturi sau şocuri.

Ne rezervăm dreptul de a schimba preţul produselor fără o notificare prealabilă. Ne asumăm răspunderea că valoarea comenzii NU se va modifica după confirmarea acesteia prin e-mail de confirmare la adresa specificată de dumneavostră la înregistrare.
Preţurile afişate pe site includ TVA.

COMENZI ONLINE

Comenzile online vor fi procesate dupa ce veti fi contactat telefonic de un reprezentant al departamentului vanzari.

RETURNAREA PRODUSELOR

Ordonanţa Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele:
“Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.
Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Art. 7. – (1) Consumatorul are dreptul de a denunţa unilateral contractul la distantă, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept începe să curgă:
a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator, dacă au fost indeplinite prevederile art. 4;

Litigii

Orice litigiu apărut între utilizatori şi jado.ro va fi rezolvat prin cale amiabila. În cazul în care nu s-a reuşit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenţa revine instanţelor de judecată române.
Dispoziţii finale

JADO INOVATIV MARKETING SRL  îşi rezervă dreptul de a efectua modificări ale prevederilor semnalate, precum şi orice modificări asupra site-ului, www.jado.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

O dată cu lansarea unei comenzi jado.ro înţelege că utilizatorul a citit şi înţeles condiţiile ce guvernează regulile de funcţionare ale acestui site, iar comanda lansată de client are valoare de contract încheiat între părţi cu toate drepturile şi obligaţiile ce derivă din acesta.