Cum să purtăm o brățară – ghid pentru bărbați

Numerosi sunt barbatii care se întreaba cum ar trebui sa poarte in mod corect o bratara. Pe mana stangă sau pe mana dreaptă? Daca esti genul elegant si viril atunci cu siguranta iti place sa fii mereu in pas cu moda si vrei sa porti si bratarile in tendinte. Iata cateva sfaturi pentru a te asigura ca vei fi mereu in tendinte.Urmeaza regula de aur. Regula de aur este ca…nu exista nicio regula. Fiecare este in masura sa poarte la incheietura mainii ce isi doreste. Singurul imperativ este confortul tau. Analizeaza-ti obiceiurile si fa astfel alegerea potrivita.

Alege sa porti bratara langa ceas. Daca iti doresti sa asortezi bratara cu ceasul atunci raspunsul este evident – poarta-le impreuna, pe aceeasi incheietura. In teorie, pe stanga. Obiceiul este ca majoritatea din populatie, in jur de 90%, populatie dreptace cu alte cuvinte sa poarte ceasul pe mana stanga. Bratara aleasa trebuie sa puna in evidenta ceasul, sa il sublimeze si, cel mai important, sa nu il distruga. Pentru un plus de siguranta iti recomandam sa alegi o bratara din oferta noastra completa, o puteti studia aici: jado.ro

Asigura echilibrul. Ce intelegem prin echilibru? Se poate intampla ca unii barbati sa gaseasca alaturarea unei bratari cu un ceas prea bling-bling. In acest caz, acestia isi pot purta bratara pe cealalta mana. Amatorii de ceasuri impozante ar trebui si ei sa tina cont de acest sfat.

Arata-ti bratara. Da, domnilor, aveti dreptul sa afisati cu mandrie ultima achizitie in materie de bratara si sa suscitati curiozitatea interlocutorilor. Totul sta in detalii. Pentru asta, alegeti mana dominanta ceea ce va va permite sa puneti in lumina accesoriul cu orice ocazie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *